Tarieven

De tarieven zijn bepaald door de Nederlandse Zorg Autoriteit. Nadere informatie over prijzen is terug te lezen op de website van de NZA.

Verzekering

  • Op uw verzoek kan ik u voorafgaande aan de behandeling een indicatie van de kosten voor de behandeling geven. De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de aard van de behandeling en de tijdsduur.
  • Wanneer u een aanvullende verzekering heeft worden mijn behandelingen vaak geheel of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar vergoed.
  • Ik ben als zorgverlener niet verantwoordelijk voor de vergoeding door uw verzekering. Het kan daarom verstandig zijn hier eerst bij uw verzekeraar naar te informeren.

U ontvangt de nota via Infomedics. Dit factoringbedrijf zal, mits u een tandartsverzekering heeft, het verzekerde deel van uw nota innen bij uw verzekering. Als u een deel zelf moet betalen, ontvangt u een restnota van Infomedics.

Heeft u vragen over de nota die u van Infomedics ontvangen heeft?
Neem dan s.v.p. direct contact op met de helpdesk van Infomedics, zij zijn uw eerste aanspreekpunt. De helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 op telefoonnummer 0900- 77 77 771 of kijk op: www.infomedics.nl.